Kulturális program 11. – Patai Anna

Patai Anna koncertje

2019.10.16.

Patai Anna 11 évesen vált országszerte ismertté 2010-ben a Megasztár zenei tehetségkutató műsor révén.  A televíziós műsor után indult be igazán a karrierje. Sorra kapta a színházi felkéréseket. Megjelent róla egy könyv Patai Anna – Álmok útján címmel. A koncert interaktív volt, folyamatos aktív kapcsolatot tartott és közösen énekelt a közönséggel, a szabadidős szórakoztató jelleg mellett pedig szerepmodell értékű volt: Anna beszélt pályafutásáról, céljairól, a tehetség, az önismeret és a szorgalom fontosságáról is, elmondta, hogy 2014-ben részt vett egy Japánban rendezett nemzetközi énekversenyben, ahová meghívásos alapon lehetett bejutni. Ebben az évben 2. helyezést ért el, majd azt követően 2015-ben pedig megnyerte a versenyt, ami ezért rendkívüli, mert japánul kellett a döntőben énekelni.
2016-ban a Colors című dalával versenyzett a Dal című műsorban. Azóta több videóklippet készített, a youtube közösségi videómegosztó csatornán többezres nézettséget tudhat magáénak. Neves előadókkal dolgozott együtt, mint például Gergely Róbert, Szikora Róbert, a Rippel Brothers és Kökény Attila.
Persze mindeközben a zene az, ami meghatározó és maradandó élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt! A legfontosabb mondanivalója volt az előadásnak, hogy mindig vannak lehetőségeink és fontos szerepe van annak, hogy legyen igényünk a tanulásra, a folyamatos önképzésre, annak érdekében, hogy egész életünk során egészségesek és erősek maradjunk testben, lélekben és hogy legyenek céljaink. Tartalmas délelőttünk volt!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.